Op dit moment bied ik helaas geen bso aan.

Ga naar dagopvang

Buitenschoolse opvang in Elburg

Gastouder Elburg is een kleinschalige buitenschoolse opvang in Elburg.

Bij Gastouder Elburg kunnen kinderen zich ontspannen en relaxen. De kinderen hebben meestal een drukke schooldag achter de rug en mogen nu zelf bepalen waar ze zin in hebben. Buiten spelen, boekjes lezen of lekker knutselen of bouwen.

Uw kind kan bij mij terecht voor de naschoolse opvang.

Zijn er broertjes en of zusjes die nog niet naar school gaan? Dan is er de mogelijkheid om dagopvang af te nemen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

 

  • Na schooltijd kunnen kinderen vanaf 12 uur terecht, net hoe laat de school uit is. Uiteraard haal ik ze van school op!
  • Tussen de middag kan er tegen een kleine vergoeding meegegeten worden.
  • De kinderen kunnen blijven tot 18 uur.  

 

 

Een veilige omgeving

 

In een veilige en vertrouwde omgeving kunnen kinderen zijn wie ze echt zijn en wie ze willen zijn. Bij Gastouder Elburg laten we iedereen in zijn waarde en is er waardering voor elkaar.

De schoolkinderen hebben meestal al een drukke schooldag achter de rug en mogen nu zelf bepalen waar ze zin in hebben. Buiten spelen, boekjes lezen of lekker knutselen of bouwen.

Eten en drinken

 

Ik vind verantwoorde voeding erg belangrijk voor opgroeiende kinderen. Opgroeien doe je tenslotte maar één keer.

Extra aandacht geven aan voeding geeft waardering aan eten en drinken. Het brengt ook veel gezelligheid. Samen een smoothie maken, of wat lekkers bakken waarna je het samen gezellig opeet en opdrinkt, verhalen verteld en naar elkaar luistert.