Op dit moment bied ik helaas geen nso aan.

Ga naar dagopvang

Naschoolse opvang in Elburg!

Zoek jij een gezellige naschoolse opvang in Elburg waar genoeg aandacht en zorg is voor jouw kind? Dan zit je bij Gastouder Elburg goed.

Bij Gastouder Elburg is het gezellig, er zijn altijd andere kinderen om mee te spelen. De groep bestaat uit maximaal 6 kinderen. Hierdoor kan elk kind de aandacht krijgen welke hij of zij nodig heeft. De kinderen hebben meestal een drukke schooldag achter de rug en mogen bij Gastouder Elburg zelf bepalen waar ze zin in hebben. Buiten in de speeltuin spelen of lekker voetballen. Binnen boekjes lezen of lekker knutselen of bouwen.

Hoe werkt het?

 

  • De naschoolse opvang kan afgenomen worden tussen 12 uur en 18 uur.
  • Ik haal de kinderen op van hun school.
  • Tussen de middag kan er tegen een kleine vergoeding meegegeten worden.

 

Een veilige omgeving

 

In een veilige en vertrouwde omgeving kunnen kinderen zijn wie ze echt zijn en wie ze willen zijn. Bij Gastouder Elburg laten we iedereen in zijn waarde en is er waardering voor elkaar.

We vinden het belangrijk dat we elkaar respecteren en naar elkaar luisteren. Elk kind kan zichzelf zijn en zich veilig voelen bij ons!

Eten en drinken

 

Ik vind verantwoorde voeding erg belangrijk voor opgroeiende kinderen. Opgroeien doe je tenslotte maar één keer.

Extra aandacht geven aan voeding geeft waardering aan eten en drinken. Het brengt ook veel gezelligheid. Samen een kopje thee zetten, een smoothie maken, of wat lekkers bakken waarna je het samen gezellig opeet en opdrinkt, verhalen verteld en naar elkaar luistert.