Kom jij ook bij ons spelen?

Meld je kind aan

Dagopvang in Elburg

Gastouder Elburg is een kleinschalige dagopvang en buitenschoolse opvang in Elburg.

Bij Gastouder Elburg kunnen kinderen zich ontspannen en relaxen. Voor de kleinste van 0 tot 4 is er de gelegenheid om zich in hun eigen tempo optimaal te ontwikkelen. Er is rust en regelmaat in huis, broertjes en of zusjes kunnen bij elkaar blijven. De verzorging wordt met veel liefde en aandacht gegeven.

Uw kind kan bij mij terecht voor dagopvang en naschoolse opvang.

Zijn er broertjes en of zusjes die al naar school gaan? Dan is er de mogelijkheid om buitenschoolse opvang af te nemen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Hoe werkt het?

 

  • De kinderen kunnen vanaf half 9 gebracht worden. Eventueel kunnen ze, in overleg eerder gebracht worden.
  • De kinderen kunnen blijven tot 18 uur. 

 

Een veilige omgeving

 

In een veilige en vertrouwde omgeving kunnen kinderen zijn wie ze echt zijn en wie ze willen zijn. Bij Gastouder Elburg laten we iedereen in zijn waarde en is er waardering voor elkaar.

We vinden het belangrijk dat we elkaar respecteren en naar elkaar luisteren. Elk kind kan zichzelf zijn en zich veilig voelen bij ons!

Voor de kleintjes is er een vertrouwde en veilige omgeving waarbij ze zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Er is liefde en aandacht voor elk kind.

Eten en drinken

 

Ik vind verantwoorde voeding erg belangrijk voor opgroeiende kinderen. Opgroeien doe je tenslotte maar één keer.

Extra aandacht geven aan voeding geeft waardering aan eten en drinken. Het brengt ook veel gezelligheid. Samen een smoothie maken, of wat lekkers bakken waarna je het samen gezellig opeet en opdrinkt, verhalen verteld en naar elkaar luistert. 

Voor de kleintjes staat er een vers fruithapje klaar.