Kom jij ook bij ons spelen?

Meld je kind aan

Dagopvang in Elburg

Gastouder Elburg is een kleinschalige dagopvang in Elburg.

Bij Gastouder Elburg kunnen kinderen zich ontspannen en relaxen. Voor de kleinste van 0 tot 4 is er de gelegenheid om zich in hun eigen tempo optimaal te ontwikkelen. Er is rust en regelmaat in huis, broertjes en of zusjes kunnen bij elkaar blijven. De verzorging wordt met veel liefde en aandacht gegeven.

 

Een veilige omgeving

 

In een veilige en vertrouwde omgeving kunnen kinderen zijn wie ze echt zijn en wie ze willen zijn. Bij Gastouder Elburg laten we iedereen in zijn waarde en is er waardering voor elkaar.

We vinden het belangrijk dat we elkaar respecteren en naar elkaar luisteren. Elk kind kan zichzelf zijn en zich veilig voelen bij ons! 

In een vertrouwde omgeving met vriendjes en vriendinnetjes, wordt de ontwikkeling gestimuleerd. Er is ruimte om deze ontwikkeling op een tempo door te maken die bij het kind past. Er is liefde en aandacht voor elk kind.

Eten en drinken

 

Ik vind verantwoorde voeding erg belangrijk voor opgroeiende kinderen. Opgroeien doe je tenslotte maar één keer.

Daarom wordt er veel fruit en groenten aangeboden aan de kinderen. En worden er zo veel mogelijk suikervrije producten gebruikt. Er wordt gelet op een gevarieerd en vegetarisch eet programma.

Voor de aller kleinste staat er een vers  gepureerd fruithapje klaar.