Wij vertrouwen elkaar!

Meld je kind aan

Visie
Ontspannen en gezonde kinderen

Als gastouder heb ik een begeleidende rol. Hierbij vind ik het belangrijk dat kinderen zich in hun eigen tempo en op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat het zelfvertrouwen en zelfredzaamheid wordt bevorderd. Hiervoor is het nodig dat kinderen grenzen kunnen opzoeken en de kans krijgen deze te verleggen.

 

Een veilige omgeving

 

In een veilige en vertrouwde omgeving kunnen kinderen zijn wie ze echt zijn en wie ze willen zijn. Bij Gastouder Elburg laten we iedereen in zijn waarde en is er waardering voor elkaar.

We vinden het belangrijk dat we elkaar respecteren en naar elkaar luisteren. Elk kind kan zichzelf zijn en zich veilig voelen bij ons!

Voor de kleintjes is er een vertrouwde en veilige omgeving waarbij ze zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Er is liefde en aandacht voor elk kind.

 

Eten en drinken

 

Ik vind verantwoorde voeding erg belangrijk voor opgroeiende kinderen. Opgroeien doe je tenslotte maar één keer.

Extra aandacht geven aan voeding geeft waardering aan eten en drinken. Het brengt ook veel gezelligheid. Samen een smoothie maken, of wat lekkers bakken waarna je het samen gezellig opeet en opdrinkt, verhalen verteld en naar elkaar luistert.

Voor de kleintjes staat er een vers fruithapje klaar.